May 14, 2021

GIL

Daily Global New Media

“Liberal Party insider leak” making rounds online demonstrates lack of trust in institutions

1 min read

22 thoughts on ““Liberal Party insider leak” making rounds online demonstrates lack of trust in institutions

  1. Ezra, his team & near all the US alt-right media tied to Ezra's same team in their origin are not loyal to us.. Their sole allegiance lies elswhere.. as in the other passport they hold as a birthright. Those interests are not in our best interests in any any way. That is why Ezra is deliberately deflecting attention from this highly plausible purported LPC whistleblower leaked email which every passing week from its release has seen each prophetic milestone laid out in it come true. Doesn't it seem weird that Ezra and all the other main alt-right media players from Ezra's birth right team of allegiance.. are portraying themslevs as having very patriotic consevative Christian values from a Christian founded and still high majority Christain nation when none of that lines up historically with their fundamental cause. There is more than something nor right here.
    https://ibb.co/zRsWfs7 https://www.breitbart.com/the-media/2015/11/17/breitbart-news-network-born-in-the-usa-conceived-in-israel/

  2. Trudeau and Ford Nation covid-19 plan for 2020 to 2021.

    The following is a roadmap created by top political parties were posted October 14, 2020 across multiple media outlets. 

    Please Note: "All" media outlets had deemed it as 
    "fake "news.  
    Please read and take note of the 
    **  5  *****
    predictions that have so far come true since October 14th 2020.
    This road map was set out by Prime Minister  Trudeau but currently is being administered, implemented and enforced in conjunction with all levels of government  – provincial and municipal and their police departments as follows:
     1)  Phase in secondary lock down restrictions on a rolling basis, starting with major metropolitan areas first and expanding outward.
    ** Expected by November 2020. *
    (Fact, plausible or fiction??)
    Answer:    
    *FACT***– happened**  – provincially -(TORONTO  PEEL  WINDSOR ESSEX)

     2)   Rush the acquisition of (or construction of) isolation facilities across every province and territory. 
    **Expected by December 2020. 
    (Fact, plausible or fiction??)
    Answer:
    *FACT***– happened** – federally –
    (ANNOUNCED NOVEMBER 2020 rebel new.com)

     3)   Daily new cases of COVID-19 will surge beyond capacity of testing, including increases in COVID related deaths following the same growth curves. Expected by end of November 2020.
    (Fact, plausible or fiction??)
    Answer:
    ***FACT** – ONGOING – currently happening
     
    4)   Complete and total secondary lock down (much stricter than the first and second rolling phase restrictions). 
    **Expected by end of December 2020 – early January 2021. 
    (Fact, plausible or fiction??)
    Answer:
    *FACT*– currently happening  -provincially –
    DECEMBER 26TH TO at least JAN 25 2021)

    5)   Reform and expansion of the unemployment program to be transitioned into the universal basic income program. 
    **Expected by Q1 2021.
    (Fact, plausible or fiction??)
    Answer:
    PLAUSIBLE – * Could very well happen *

    6)   Projected COVID-19 mutation ****VARIATION***(ANNOUNCED IN UK DECEMBER 20TH 2020)  and/or co-infection with secondary virus (referred to as COVID-21) leading to a third wave with much higher mortality rate and higher rate of infection. 
    Expected by February 2021.
    (Fact, plausible or fiction??)
    Answer:
    *FACT*  – IN UNITED KINGDOM
     
    7)   Daily new cases of COVID-21 hospitalizations and COVID-19 and COVID-21 related deaths will exceed medical care facilities capacity. 
    **Expected Q1 – Q2 2021. JANUARY-MARCH 2021
    (Fact, plausible or fiction??)
    Answer:
    PLAUSIBLE – * Could very well happen *

    8)   Enhanced lock down restrictions (referred to as Third Lock Down) will be implemented. BY OPP AND NRP  Full travel restrictions will be imposed (including inter-province and inter-city). *Expected Q2 2021. APRIL 2021 TO JUNE 2021*
    (Fact, plausible or fiction??)
    Answer:
    Very PLAUSIBLE  – 
    PARTIAL MARTIAL LAW (OPP AND NRP) – **NOTE ground work HAS BEEN OUT laid by Premier ford  12-26-2020 lockdown speech -**

    9)   Transitioning of individuals into the universal basic income program. Expected mid Q2 2021. April-June 2021
    (Fact, plausible or fiction??)
    Answer:
    PLAUSIBLE – could very well happen

    10)   Projected supply chain break downs, inventory shortages, large economic instability. 
    **Expected late Q2 2021. April-June 2021
    (Fact, plausible or fiction??)
    Answer:
    PLAUSIBLE – could very well happen 

    11)   FEDERAL Deployment of military personnel into major metropolitan areas as well as all major roadways to establish travel checkpoints. Restrict travel and movement. Provide logistical support to the area.
     **Expected by Q3 2021. JULY-SEPTEMBER 2021
    (Fact, plausible or fiction??)
     Answer:
    Very PLAUSIBLE – Federal  – FULL MARTIAL LAW  

    *TRUDEAU'S  GREAT RESET *  – – 
    12)   Along with that provided road map the Strategic Planning committee was asked to design an effective way of transitioning Canadians to meet a unprecedented economic endeavor. One that would change the face of Canada and forever alter the lives of Canadians. What we were told was that in order to offset what was essentially an economic collapse on a international scale, that the federal government was going to offer Canadians a total debt relief.
    This is how it works: the federal government will offer to eliminate all personal debts (mortgages, loans, credit cards, etc) which all funding will be provided
    to Canada by the IMF under what will become known as the World Debt Reset program. In exchange for acceptance of this total debt forgiveness the individual would forfeit ownership of any and all property and assets forever. The individual would also have to agree to partake in the COVID-19 and COVID-21 vaccination schedule, which would provide the individual with unrestricted travel and unrestricted living even under a full lock down (through the use of photo identification referred to as Canada’s HealthPass) .
    Committee members asked who would become the owner of the forfeited property and assets in that scenario and what would happen to lenders or financial institutions, we were simply told “the World Debt Reset program will handle all of the details”. Several committee members also questioned what would happen to individuals if they refused to participate in the World Debt Reset program, or the HealthPass, or the vaccination schedule, and the answer we got was very troubling. Essentially we were told it was our duty to make sure we came up with a plan to ensure that would never happen. We were told it was in the individuals best interest to participate. When several committee members pushed relentlessly to get an answer we were told that those who refused would first live under the lock down restrictions indefinitely. And that over a short period of time as more Canadians transitioned into the debt forgiveness program, the ones who refused to participate would be deemed a public safety risk and would be relocated into isolation facilities. Once in those facilities they would be given two options, participate in the debt forgiveness program and be released, or stay indefinitely in the isolation facility under the classification of a serious public health risk and have all their assets seized.
    So as you can imagine after hearing all of this it turned into quite the heated discussion and escalated beyond anything I’ve ever witnessed before. In the end it was implied by the PMO that the whole agenda will move forward no matter who agrees with it or not. That it wont just be Canada but in fact all nations will have similar roadmaps and agendas. That we need to take advantage of the situations before us to promote change on a grander scale for the betterment of everyone. The members who were opposed and ones who brought up key issues that would arise from such a thing were completely ignored. Our opinions and concerns were ignored. We were simply told to just do it.
    All I know is that I don’t like it and I think its going to place Canadians into a dark future. Vancouver, Canada·Posted Today, October 14
    (Fact, plausible or fiction??)
    Answer:
    ****PLAUSIBLE***/SCARY POSSIBILITY

  3. Suddenly that 'debunking' seems to have failed, and except with minor timeline variations all points seem to be coming true as claimed by 'the leak'. Time for Ezra to take a second look at it. Looks like 2021 will be the year of The Final Solution.

  4. There was a debate I. The House of Commons about covid relocation facilities, not the fact that they are being built but how many are to be agreed upon . ?

  5. At the time this document was released, it seemed way out there, but there was some truth being revealed. Since then however, it's not so far-fetched. Look at covid camps in Manitoba on Rebel news.

  6. I am not at all convinced that this is a hoax. There is a strategic planning committee chaired by the PMO. Without evidence that this is a hoax, apart from sheer opinion, I'm going to assume that this is real. The fact that someone isn't an eloquent writer is an extremely flimsy rationale for dismissing it.

  7. Just because you said its a hoax it doesn't mean that its 100% fake. That is your own opinion, it our future . It is better to observe the current situation that is happening around us and the way I see it since March this year, all these things are possible coz they didn't stop since this so called pandemic started, they always have a new restrictions e.g mask, social distancing, swab test in the airport, no gatherings allowed for more that 15 persons and the sittuation is getting worse.

  8. Hey Ezra. Saying it’s a hoax without being specific is very mainstream media of you. Hmmm. It may or may not be real but is too serious to dismiss without considerable investigation. It certainly fits with other agendas and government actions in other countries. You just lost some credibility. Investigate thoroughly before you dismiss something from a potentially real whistleblower.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − four =