June 17, 2021

GIL

Daily Global New Media

Recall NDP MP Niki Ashton? Thompson City Councillor Jeff Fountain Explains

1 min read

28 thoughts on “Recall NDP MP Niki Ashton? Thompson City Councillor Jeff Fountain Explains

  1. Ask that communist about the two jailed Canadians in CHINA ! Never mind the Chinese executive. Ship that “EXECUTIVE “. To the U.S. where she is wanted. Why should we pay for keeping her here ? WTH !?

  2. Thank you Jeff Fountain. It's about time the Nuts & Dumb Party take a punch. Time to send Wrong Side of Everything Niki back to her wrong side of the tracks. We don't need her irresponsible attitude.

  3. It is time the politicians remembered they are there for the people, by the people. Their positions do not make them any better than the people that have placed them there. We need a Canada First mentality instead of bowing and scraping to the whims of the Chinese Communist Party.

  4. Trudeau's leaked letter

    The following is a roadmap created by top political parties were posted October 14, 2020 across multiple media outlets. 

    Please Note: "All" media outlets had deemed it as 
    "fake "news.  
    Please read and take note of the currently
    **  6  *****
    predictions that have so far come true since October 14th 2020. And then ask yourself how real this virus actually is..or is the fear created by all levels of current government and all main stream media outlets the real danger.
    This road map was set out by Prime Minister  Trudeau but currently is being administered, implemented and enforced in conjunction with all levels of governments  – provincial and municipal and enforced by their police departments as follows:
     1)  Phase in secondary lock down restrictions on a rolling basis, starting with major metropolitan areas first and expanding outward.
    ** Expected by November 2020. *
    (Fact, plausible or fiction??)
    Answer:    
    *FACT***– happened**  November  27th 2020 and still ongoing as of February 14,2021– provincially -(TORONTO  PEEL  WINDSOR ESSEX)

     2)   Rush the acquisition of (or construction of) isolation facilities across every province and territory. (FEDERAL Minimum security prisons where travelers (CANADIAN CITIZENS- entering or returning to Canada are under threat of arrest if they refuse to go to or leave these facilities)
    **Expected by December 2020. 
    (Fact, plausible or fiction??)
    Answer:
    *FACT***– happened** – federally –
    (ANNOUNCED NOVEMBER 2020 rebel new.com) and in full use as of February 14, 2021 with over 5000 occupancy so far.

     3)   Daily new cases of COVID-19 will surge beyond capacity of testing, including increases in COVID related deaths following the same growth curves. Expected by end of November 2020.
    (Fact, plausible or fiction??)
    Answer:
    ***FACT** – ONGOING – February 2021 currently happening
     
    4)   Complete and total secondary lock down (much stricter than the first and second rolling phase restrictions). 
    **Expected by end of December 2020 – early January 2021. 
    (Fact, plausible or fiction??)
    Answer:
    *FACT*– currently happening  -provincially –
    DECEMBER 26TH TO at February 16 2021) then being graduated into color grey zone  – so our area is going from lockdown to modified lockdown.

    5)   Reform and expansion of the unemployment program to be transitioned into the universal basic income program. 
    **Expected by Q1 2021.
    (Fact, plausible or fiction??)
    Answer:
    PLAUSIBLE – * Could very well happen *

    6)   Projected COVID-19 mutation ****VARIATION***(ANNOUNCED IN UK DECEMBER 20TH 2020) then Brazil and south Africa…and/or co-infection with secondary virus (to become referred to as COVID-21) leading to a third wave with much higher mortality rate and higher rate of infection. 
    Expected by February 2021.
    (Fact, plausible or fiction??)
    Answer:
    *FACT*  –  February 2021 – all media reports stating  cases of UK , BRAZILIAN AND SOUTH AFRICA variances are reported all across Canada  and note 2-13-2021 New Foundland is in lockdown again because of it and reports of cases of variance all over the USA. 
     
    7)   Daily new cases of COVID-21 hospitalizations and COVID-19 and COVID-21 related deaths will exceed medical care facilities capacity. 
    **Expected Q1 – Q2 2021. JANUARY-MARCH 2021
    (Fact, plausible or fiction??)
    Answer:
    PLAUSIBLE – * Could very well happen *

    8)   Enhanced lock down restrictions (referred to as Third Lock Down) will be implemented. BY RCMP OPP AND ALL OTHER POILICE FORCES. Full travel restrictions will be imposed (including inter-province and inter-city). *Expected Q2 2021. APRIL 2021 TO JUNE 2021*
    (Fact, plausible or fiction??)
    Answer:
    FACT – 
    PARTIAL MARTIAL LAW (OPP AND NRP) – ***NOTE ground work HAS BEEN OUT laid by Premier ford  12-26-2020 lockdown speech –
    ***2-14-2021 SUBBURY mayor stated he's asking for
    The following:
    Greater Sudbury Mayor Brian Bigger is formally requesting province set up what he called “awareness checkpoints” on Highway 69 to discourage travel into and out of the North as part of efforts to slow the spread of COVID-19 and new variants of the virus that causes it. 

    9)   Transitioning of individuals into the universal basic income program. Expected mid Q2 2021. April-June 2021
    (Fact, plausible or fiction??)
    Answer:
    PLAUSIBLE – could very well happen . 
    February 2021 already reported over 200000 small businesses will never reopen again due to the draconian lockdown measures. 

    10)   Projected supply chain break downs, inventory shortages, large economic instability. 
    **Expected late Q2 2021. April-June 2021
    (Fact, plausible or fiction??)
    Answer:
    PLAUSIBLE – could very well happen.
    February 2021. Former prime minister Harper quoted as forecasting "major financial crises coming for Canada "

    11)   FEDERAL Deployment of military personnel into major metropolitan areas as well as all major roadways to establish travel checkpoints. Restrict travel and movement. Provide logistical support to the area.
     **Expected by Q3 2021. JULY-SEPTEMBER 2021
    (Fact, plausible or fiction??)
     Answer:
    Very PLAUSIBLE – Federal  – 
    **FULL MARTIAL LAW**

    *TRUDEAU'S  GREAT RESET *  – – 
    12)   Along with that provided road map the Strategic Planning committee was asked to design an effective way of transitioning Canadians to meet a unprecedented economic endeavor. One that would change the face of Canada and forever alter the lives of Canadians. What we were told was that in order to offset what was essentially an economic collapse on a international scale, that the federal government was going to offer Canadians a total debt relief.
    This is how it works: the federal government will offer to eliminate all personal debts (mortgages, loans, credit cards, etc) which all funding will be provided
    to Canada by the IMF (In which current Canada finance minister chrystia Freeland is the chair person of) under what will become known as the World Debt Reset program. In exchange for acceptance of this total debt forgiveness the individual would forfeit ownership of any and all property and assets forever. The individual would also have to agree to partake in the COVID-19 and COVID-21 vaccination schedule, which would provide the individual with unrestricted travel and unrestricted living even under a full lock down (through the use of photo identification referred to as Canada’s HealthPass) .
    Committee members asked who would become the owner of the forfeited property and assets in that scenario and what would happen to lenders or financial institutions, we were simply told “the World Debt Reset program will handle all of the details”. Several committee members also questioned what would happen to individuals if they refused to participate in the World Debt Reset program, or the HealthPass***( already mentioning of this in February 2021)***, or the vaccination schedule, and the answer we got was very troubling. Essentially we were told it was our duty to make sure we came up with a plan to ensure that this would never happen. We were told it was in the individuals best interest to participate. When several committee members pushed relentlessly to get an answer we were told that those who refused would first live under the lock down restrictions indefinitely. And that over a short period of time as more Canadians transitioned into the debt forgiveness program, the ones who refused to participate would be deemed a public safety risk and would be relocated into isolation facilities. Once in those facilities they would be given two options, participate in the debt forgiveness program and be released, or stay indefinitely in the isolation facility under the classification of a serious public health risk and have all their assets seized.
    So as you can imagine after hearing all of this it turned into quite the heated discussion and escalated beyond anything I’ve ever witnessed before. In the end it was implied by the PMO that the whole agenda will move forward no matter who agrees with it or not. That it wont just be Canada but in fact all nations will have similar roadmaps and agendas. That we need to take advantage of the situations before us to promote change on a grander scale for the betterment of everyone. The members who were opposed and ones who brought up key issues that would arise from such a thing were completely ignored. Our opinions and concerns were ignored. We were simply told to just do it.
    All I know is that I don’t like it and I think its going to place Canadians into a dark future. Vancouver, Canada·Posted Today, October 14, 2020
    (Fact, plausible or fiction??)
    Answer:
    ****PLAUSIBLE***/SCARY POSSIBILITY – as of February 14 2021 the ground work is being laid out by all levels of current government.  
    There is currently no opposition governments. On any level. 
    All are supporting the "FEAR MONGERING " NARRATIVE  OF THE Trudeau LIBERALS…February 2021 Trudeau has mentioned that he may call for an April 2021 election which because of his 30+% Liberalism electorate base + all OF mainstream media outlets support and "no competition whatsoever"
     he may very well win another "4" years as dictator of Canada. 
    “COVID is real, but the fear of covid-19 is exaggerated ".

  5. Not surprised by ashton's behaviour. Ndps believe the importance of voters ends when the votes have been counted.
    My mpp is ndp. Phoned her 2 weeks ago about a problem I was having re. lockdown. Haven't heard from her yet. Called nearest Conservative MPP, got an immediate response.

  6. How entitled & arrogant do you have to be to forget that you are "elected" to represent the people in your riding, not your own wingnut agendas? I hope he succeeds in giving her the boot!

  7. NDP are 100 percent hypocrite elitists communists. Howard Pawey liked Manitoba so much he left to get a job at Western Ontario University. Grade 12 Gary Doer quit 2 years into his second term because his buddy Stephen Harper got him a higher paying job in the so called united states. Greg Selinger destroyed the NDP because he wanted to bankrupt Manitoba to international bankers, debt went from estimated 10 billion in 1999 to at least 25 billion in 2016. NDP is serious trouble. Niki went 8 times zones across the earth to vist granny…LOL!!!!!!!!!!

  8. When are these Liberal and NDP politicians going to stop pandering to the Chinese ??? wake up on the spying, theft of intellectual property and human rights violations. ???

  9. Remember, NDP and leftists/communists alike believe that Plastics, computers, electric cars, wind generators, batteries and solar panels come from fairy dust and the great land of Narnia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − seven =